Boganmeldelse Classic Whittling

Savner du at snitte andet end en ske, så er bogen Classic Whittling, Basic Techniques And Old-Time Projects en bog der får dig videre med projekterne.

classic whittling rick weibe bog om snitning

Classic Whittling snittebog

Classic Whittling er en bog med spændende og anderledes projekter, ja endda umulige projekter. Rick Wiebe tager dig med tilbage til dagene, hvor snitning var en kunst og viser alt fra skeen (ja ja, den skulle jo med) til trækæder og vandrestave.

Introen tager dig som altid gennem de forskellige knive og teknikker, men denne del findes meget bedre i andre guide-bøger.

Herefter tager bogen form og giver dig nogle “nå ja, det kan jeg da også snitte” oplevelser. Vi ender i deciderede tryllekunstner, hvor man skulle tro at snitning på denne måde, var umuligt. Som med alle andre trylletricks, så er det ikke sværere end at du kan, og resultatet er fantastisk.
Jeg vil ikke afslører projekterne, da jeg synes at du skal opleve disse selv, hvis du skulle være nysgerrig på bogen.

Sidst ender vi i nogle flotte fugle, men der er som sådan ikke noget trylleri over dem.

rick weibe classic whittling statue

Du kan besøge Ricks hjemmeside her: https://www.woodcarvingbiz.com/

Hvis du er kørt lidt fast og savner inspiration til dit næste snitte-projekt, eller er du nybegynder og vil snuse til fantastiske snitte-ting, så er bogen helt klart til dig.

Hvis du er kørt lidt fast og savner inspiration til dit næste snitte-projekt, eller er du nybegynder og vil snuse til fantastiske snitte-ting, så er bogen helt klart til dig.

Bogen koster ca. 80 kr. og er alle pengene værd (det er jo ikke mange basseører) og kan anbefales.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.