Sex i telt

Sex i et telt er ikke som hjemme i sengen men det er intimt, hyggeligt og meget lidt bøvlet. Hvis du vil have sex i et telt så er der dog ting, som du skal tænke på, og overveje. Advarsel: denne artikel indeholder sjovt og grafisk sprog.

Back view of sexy naked woman tourist in a funny hat from Nepal sitting in blue sleeping bag in a tent sunny good morning in the mountains lake.

Sex i teltet og naturen

Dagens vandring har givet flotte indtryk, dybe samtaler og kroppen har det bare dejligt, her sidst på dagen. Oplevelsen bliver kun bedre af den skønne lejrplads, med den smukke udsigt, til fjelde og søer. I slår teltet op så I kan nyde udsigten gennem teltdøren, og nu er det tid til en dinner-date, i første parket til naturen. Det næste der skal ske er øhm… også en del af naturen, det er også skønt, og måske din partner er den smukke udsigt, så her er nogle gode råd til sex i telt.

Sex i teltet og naturen er ganske lovligt. Se regler og andet sjov fakta om sex i naturen her: https://outsite.dk/friluftsliv/645-sex-i-naturen

Pakkeliste til sex i telt

Der behøver ikke gå for meget planlægning i akten, da det sagtens kan nydes uden, men her er dog en pakkeliste til sex i telt:

Essentielt:
Kondomer
Vådservietter
Toiletpapir

Ekstra:
Champagne
Teltlampe
Therm-a-Rest Z-Lite Sol
Yeti Kiby

sex i naturen og teltet

Kondomerne/prævention er selvfølgelig op til aftalen med partner, men det er surt at stå der uden, og derfor måtte afbryde. Og apropos kondomer så er en sjov observering, at kvinder tager kondomer med på vandreture, mænd gør ikke. Måske regner mændene ikke med at score ude i naturen? (Dette er på ingen måde en videnskabelig undersøgelse, men en rundspørgen blandt vandrer).

Vådservietter kan bruges til mange ting og de er essentielle, til sex i teltet.

Toiletpapir siger måske lidt sig selv med mindre at… altså øhm… den ene part sluger.

Champagne skaber en god stemning og er en romantisk overraskelse, herude i naturen. Prøv at find en plastflaske eller hæld om muligt, over på en Nalgene-flaske.

Teltlampe kan skabe en romantisk stemning og du kan nyde din partner, i en smukt skær fra lyset. LuminAID PackLite Spectra USB er en solcellelampe, der har mange indstillinger og farver at vælge mellem. Hvis du vil gå videre og overraske partneren endnu mere, så er Phillips HUE GO virkelig blæret. Du kan styre den fra mobilen og der er stearinlys funktion (der faktisk ser god ud). Vi fraråder al form for levende lys i telt eller fortelt!

Therm-a-Rest Z-Lite Sol er vandrenes rensdyrskind! Det vejer ingenting og har mange gode funktioner. Det er et liggeunderlag der varmer utroligt godt og det larmer ikke (se mere senere i artiklen om larm). Desuden er det stort nok til I begge kan sidde på det. Du har altså her muligheden for at vise din galante side, ved at hive Z-Lite Sol op ad rygsækken, og dele med din partner, så denne ikke bliver våd og kold nedefra under pauser. Liggeunderlaget er også godt at have i apsis, så I har et tørt sted at sidde.

Yeti Kiby er en dundyne i lækker kvalitet i Ultra Light materialer. Det er perfekt liiiige at ligge over jer før, under og efter, hvis det er lidt koldt. På varmere ture behøver i ikke andet end denne “dobbeltdyne” og kan lade soveposerne blive hjemme (det kræver dog at det er en varm sommer!).

Et godt telt at sexe i

Plads er selvfølgelig nødvendigt men det er på en eller anden måde også sjovt, når pladsen er begrænset. Har I hver jeres lille 1-personers telt med, så er overnatning sammen måske ikke muligt (nogle vil måske se dette… øhm… som en fordel), men det begrænser ikke sex. Det perfekte telt til to personer er et 3-personers telt, men vil I spare de 2-300 gram, så er et 2-personers telt ganske fint. Her er siddehøjde vigtigt da det giver flere kreativ mulighed for stillinger.

Back view of beautiful naked woman traveller sitting in tent, enjoying sunny day in the mountains. Camping lifestyle concept

Larm og telt

Husk nu at teltets dug ikke er lydtæt. Vi mennesker har en tendens til naturligt at tro, at vi er helt alene, når der kommer noget rundt om os. I teltets tilfælde er der INTET der bliver lyddæmpet, så hvis I har tendens til at ville larme, så skal I vide, at intet bliver overladt til fantasien hos naboen. Vær også opmærksom på at skygger fra evt. teltlampe også er afslørende.

Liggeunderlaget er vigtigt - men kan det holde?

Kan liggeunderlaget tåle at I virkelig giver den gas? Punkterer det hvis man ligger to personer på det? Kan ventil og sømme holde til… øhm… dybe og hårde stød? Vi greb telefonen og ringede til Sea To Summit og Therm-a-Rest (helt seriøst):

“Sea To Summit det er Preben*”. “Hej Preben det er Berit* fra Outsite, øhm… jeg vil høre om man kan have sex på jeres liggeunderlag?”. “Hahahahahahahaha… altså det er faktisk et rigtig godt spørgsmål, for liggeunderlag er faktisk lavet til, at flere personer kan SIDDE på dem. Men spørgsmålet er om det kan holde til øhm… hårde stød… ved du hvad, jeg ringer til Australien (hvor Sea To Summit kommer fra, red.) og høre dem”.
Ganske overraskende udkom af den samtale og fantastisk at høre, at de tager spørgsmålet seriøst. Der går ikke lang tid, så ringer Preben tilbage: “Det er lavet til at kunne klare sex. Faktisk burde det være umuligt at punkterer liggeunderlag ved sexakten”.

“Therm-a-Rest det er Preben*”. Ja hej Preben du taler med Berit* fra Outsite, øhm… kan man have sex på jeres liggeunderlag uden at punkterer dem?”. “Hahahahahaha, ja det kan man uden problemer! Vores liggeunderlag er lavet til at kunne klare vægten af mange personer, så det er umuligt at punkterer ved sex”. Du kan altså helt trygt dyrke akten på et liggeunderlag fra Therm-a-Rest.
Da Therm-a-Rest er kendt for at være nørdet, fortsætter samtalen med fakta: “Faktisk er der ingen øvre grænser for vægt på vores liggeunderlag. Før de kommer ud i butikkerne, bliver de pustet op til 3,5 PSI (kend PSI på dit dæktryk på bilen) og ligger i 24-48 timer.”

*Preben og Berit er opdigtet navne

Der er altså ikke så meget at rafle om, det er faktisk bare at komme i gang, og øhm… man kan altså også være flere end to…

Larm og liggeunderlag

Alle liggeunderlag larmer (undtagen Z-Lite Sol)! Derfor kan I være nødsaget til at være kreative i akten, hvis ikke teltnaboerne skal dele jeres oplevelse. Vi anbefaler derfor stillingerne: bænkpres, omvendt rodeo eller planken (søg på Google!).

Hvilket liggeunderlag er godt?

Dobbelt liggeunderlag er super gode da det som to liggeunderlag, ikke glider fra hinanden, og giver mere øhm… råderum for kreativ udfoldelse.

Hvem skal sove på den våde plet?

Desværre optræder dette ukendte fænomen også når man dyrker sex, i et telt. Det er dog ekstra ubehageligt da pladsen er meget mere begrænset i soveposen og det lille liggeunderlag. Hvis det er koldt så er det ekstra nedern!

Så altså… medmindre at en partner øhm... sluger, så vær ekstra opmærksom på fænomenet.

Sex i et telt og temperaturer

Erfaringer lyder at man kan dyrke sex i alle temperaturer i et telt. Rekorden vi kender til er sex i -17 C. så du kan altså bare komme i gang. Faktisk går rygtet på at det overhovedet ikke var koldt, og ganske behageligt, hyggeligt og varmt.

Konklusion

Bare se at komme i gang!

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.