Urine paper

Der har været meget debat om kvinders "upraktiske tissefunktion" og der er forsøgt løsninger. Urine paper er en af dem, og de forsøger at gøre det let at tisse i naturen, men der er selvølgelig også mange andre fordele. Urine paper er lavet af nedbrydelige materialer og fås i en masse forskellige farver, så du kan spice dit tisseliv lidt op.

kvinde tis i naturen

Sæt dig ned - slå brættet op

I anledningen af kvindernes kampdag i denne uge, vil Outsite gerne hjælpe i kampen om ligestilling. Vi ved godt at det ikke hjælper på vigtige emner som ligeløn o.l., men de små detaljer tæller da også?

Jo, men det er ikke altid at toiletterne er lige lækre. Kvinder er kendt for at have de klammeste af slagsen (offentlige) og i u-lande kan det være direkte sundhedsskadeligt at forsøge sig på bakteriebomben kaldet et brædt.

Derfor er det jo ikke helt dumt, at have Urine paper med i kufferten når rejsen går sydpå. De er diskrete, fylder ikke meget og vejer ikke meget. Eneste minus er nu at du ikke har et argument for at slå brættet ned mere.

Festivalgæster kan også bruge dem, da toiletterne her heller ikke er noget at råbe hurra for. I køen til toiletterne stå du altid bagved stive McNasty med det fedtede hår og når han endelig åbner GoDik-døren, falder han ud med bukserne nede om knæene og efterlader sig et overskidt toilet. Venter du en time mere i en ny kø eller må du af med vandet, der efterhånden er nået helt op i øjnene?

urine paper

Tis i naturen

Og så er der jo det der med naturen. Det er bøvlet at finde et sted hvor mændene ikke kan se dig og du skal gå langt. Når du endelig har fundet et nogenlunde spot, så er der altid en myretue eller flåt-fest. Når du så får trukket bukserne ned, så kommer alle de frygtindgydende tanker om hvor galt det kan gå, når nu din fod glider i den mudrede skovbund...

Igen kommer Urine paper til undsætning og du kan stolt vandre op til det samme træ som mændene og pisse dit territorie af! Du kan sågar opleve hvordan det er at fællestisse stående, med din måbende vandremakker ved siden af.

urine paper kvinde staa op og tis

Man kan også tænke på situationen hvor du er inviteret på romantisk date i robåden. I stedet for at bøvle numsen ud over rælingen, så kan du bare stille dig med ryggen til din date og lade vandet. Så har I da noget nyt at tale om.

Så er der vinter og kulde hvor man virkelig skal have mange lag af, for at kunne sætte sig ned.

Urine paper

Firmaet var en drøm og vi kan jo lige så godt skrive, at projektet ikke blev til noget. Den 12 februar stoppede indsamlingen på Kickstarter og det opnåede ikke nok backers. Er det fordi der er muligheder nok på markedet eller er problemet med den "upraktiske tissefunktion" ikke stort nok? Var der ikke nok opmærksomhed på produktet eller kostede de for meget?

MEN, i Outsites kvindeforum har der allerede været forslag oppe. Se denne tråd hvor en anden løsning kunne være noget for dig. Har du andre feminine udfordringer, så er der helt sikkert hjælp at hente i Kvindehjørnet.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.