Shelter-angst

Det er nok ikke en diagnose som bliver stillet professionelt, men jeg har selv oplevet og talt med andre der har prøvet “shelter-angst”.

shelterangst

Angsten for det fremmede

Man er ikke angst for selve shelteren, men når man kommer dertil oplever man en ubehag med stedet. Det kommer af at stedet ikke er ens eget. Der er andre der har benyttet det før en selv, og man ved derfor ikke hvad der er derinde (skidt og møg, efterladenskaber osv.).

Denne artikel fortsætter for x-medlemmer. Log ind og læs artiklen hvis du er medlem.

Artiklen fortsætter for medlemmer. Som medlem får du gratis friluftskurser, gratis vandreture, E-learning og meget mere Meld dig ind lige her: Bliv OutsiteX medlem og læs artiklen med det samme!

I E-Learning artikel har vi øvelse 2 - læs med hver lørdag, hvor der udkommer E-Learningsartikler.

E-learning

Vi har startet vores helt nye E-learning op, hvor OutsiteX og U medlemmer gratis kan læse med. De første emner er: Bålet, shelters og hængekøjer. Mange emner følger herefter. Meld dig ind nu og læs allerede de første artikler…

Tilmeld dig lige her: https://www.outsite.dk/om-outsite/bliv-medlem-af-outsite

Dine fordele:

- Gratis vandreture
- Rabat i outdoorbutikker
- Rabat på kurser
- Rabat på vandreguides
- Lån gratis grej
- Læs +artikler
- Gratis foredrag
- Gratis kursus
- Gratis vandreguides
- Gratis workshops
- Gratis E-learning

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.