Den første shelterovernatning

Det kræver ikke det store at komme af sted på den første overnatning i et shelter. Du har sikkert allerede det meste udstyr så du skal bare lede lidt.

overnatning i shelter

Overnat i shelter

Det kan være en let start hvis du har bil eller kørelejlighed. Skal du vandre eller cykle ud til shelteret, så kræver det grej der er meget mindre end nedenstående udstyrsliste.

Denne artikel fortsætter for x- og U-medlemmer. Log ind og læs artiklen hvis du er medlem.

Artiklen fortsætter for medlemmer. Som medlem får du gratis friluftskurser, gratis vandreture, E-learning og meget mere Meld dig ind lige her: Bliv OutsiteX medlem og læs artiklen med det samme!

Så er vi i gang - næsten! På næste lørdag udkommer øvelse 3 "Overnat i et shelter", så nu skal du ikke kun læse om det, men også ud at nyde din erfaring.

E-learning

Vi har startet vores helt nye E-learning op, hvor OutsiteX og U medlemmer gratis kan læse med. De første emner er: Bålet, shelters og hængekøjer. Mange emner følger herefter. Meld dig ind nu og læs allerede de første artikler…

Tilmeld dig lige her: https://www.outsite.dk/om-outsite/bliv-medlem-af-outsite

Dine fordele:

- Gratis vandreture
- Rabat i outdoorbutikker
- Rabat på kurser
- Rabat på vandreguides
- Lån gratis grej
- Læs +artikler
- Gratis foredrag
- Gratis kursus
- Gratis vandreguides
- Gratis workshops
- Gratis E-learning

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.