Hvor finder jeg shelterpladser?

Du finder shelter og shelterpladser mange steder. På forskellige hjemmesider kan du finde shelters og på nogle endda booke et shelter. Vi ser på kendte og ukendte hjemmesider, som mange og ganske få kender.

hvor finder jeg shelters

 

Find et shelter

I denne artikel får du både kendte og ukendte steder du kan finde shelters, og hvis du er medlem af Outsite, får du ydermere 5 hjemesider, som ikke mange kender til, der indeholder uendelig mange shelters. Det vil sige at du kan finde shelterpladser som ikke mange kender til, og du derfor har gode muligheder for at besøge, uden der kommer andre.

Udinaturen.dk

Der er over 700 shelterpladser i Danmark, så der er med sikkerhed også en tæt på dig. Du kan gå ind på www.udinaturen.dk og finde alle shelters, der er ejet af staten og Naturstyrelsen. På Udinaturen.dk kan du også booke en shelterplads, men der er rift om dem.

Outsite.dk

Du kan også besøge Outsite menu "Shelteranmeldelser" og læse anmeldelser af forskellige shelterpladser i Danmark og udlandet. På Outsite er der også et forum hvor du kan spørge om shelterpladser.

Shelter App

Du kan downloade shelterappen der henter alle shelters fra udinaturen.dk. Der er også andre features som "hvor langt er der fra dig til shelteret” osv. Læs mere om shelterappen her eller download den der hvor du henter app’s til din mobil.

Denne artikel fortsætter for x-medlemmer. Log ind og læs artiklen hvis du er medlem.

Artiklen fortsætter for medlemmer. Som medlem får du gratis friluftskurser, gratis vandreture, E-learning og meget mere Meld dig ind lige her: Bliv OutsiteX medlem og læs artiklen med det samme!

På Outsite finder du kort over shelters i Danmark, Sverige, Norge og Finland, shelteranmeldelser og meget mere... Kig i menuen "Friluftsliv" hvor du finder alle shelterartiklerne. Du finder video om shelters, med flere artikler som denne, i menuen 

E-learaning

Vi har startet vores helt nye E-learning, hvor OutsiteX medlemmer gratis kan læse med. De første emner er: Bålet, shelters og hængekøjer. Mange emner følger herefter. Meld dig ind nu og læs allerede de første artikler...

Dine fordele:

- Gratis vandreture
- Rabat i outdoorbutikker
- Rabat på kurser
- Rabat på vandreguides
- Lån gratis grej
- Læs +artikler
- Gratis foredrag
- Gratis kursus
- Gratis vandreguides
- Gratis workshops
- Gratis E-lerarning

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.