Øvelse 1: Besøg en shelterplads

Vi skal ikke bare sidde inde! Lad os komme ud at besøge en shelterplads. En shelterplads der ligger nær ved dig, og som du hurtigt kan komme hen til.

besøg en shelterplads

Kom ud til shelterpladsen

Igennem artikelserien er der øvelser. De er f.eks. ment som en inspiration til at komme ud. Der er rigtig mange der læser sig ihjel og aldrig kommer nogen vegne. Man får for meget og uoverskuelig viden at man bliver dræbt i forsøget. Øvelserne forsøger at få dig ud, stille og roligt og uden stress. Er du medlem af Outsite kan du læse videre i artiklen, og husk; Du får også rabat i mange butikker i hele landet.

Denne artikel fortsætter for x-medlemmer. Log ind og læs artiklen hvis du er medlem.

Artiklen fortsætter for medlemmer. Som medlem får du gratis friluftskurser, gratis vandreture, E-learning og meget mere Meld dig ind lige her: Bliv OutsiteX medlem og læs artiklen med det samme!

Forhåbentligt giver det blod på tanden til at fortsætte nysgerrigheden for shelters.

E-learaning

Vi har startet vores helt nye E-learning, hvor OutsiteX medlemmer gratis kan læse med. De første emner er: Bålet, shelters og hængekøjer. Mange emner følger herefter. Meld dig ind nu og læs allerede de første artikler...

Dine fordele:

- Gratis vandreture
- Rabat i outdoorbutikker
- Rabat på kurser
- Rabat på vandreguides
- Lån gratis grej
- Læs +artikler
- Gratis foredrag
- Gratis kursus
- Gratis vandreguides
- Gratis workshops
- Gratis E-lerarning

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.