Pakkeliste til weekendvandretur

Inspiration til pakkeliste til en weekendvandretur i Danmark eller Sydsverige i september måned. Med Outsite skal vi til Hærvejen og vandre fra Viborg til Dølling, og i artiklen kan du downloade min pakkeliste, og måske finde inspiration eller hjælp til hvad man skal have med.  

Pakkeliste til vandretur i Danmark på Hærvejen

Hvad skal man have med på vandretur?

Jeg starter altid med at "gå turen igennem" i hovedet. Altså vi går (så vandrestøvler, vandrebukser, t-shirt af uld osv.) kommer frem til lejren (Telt/Tarp/Hængekøje, sovepose osv.), så skal vi lave mad (brænder/gryde, gas, mad) og om aftenen er der bålhygge (sav, kaffe, rødvin osv.) og om morgenen skal vi op og videre på næste etape af Hærvejen (MEGET kaffe, morgenmad, opvask osv.).

På denne måde får jeg lavet en huskeliste med ting, som så plottes ind i excel-arket og så kommer der som regel lidt for meget med. Men det gør ikke noget, så "i alt" vægten fortæller mig hvornår jeg skal stoppe eller skære ned igen. 

Desuden er det let at overskue om man har det hjemme (skal købes), mangler at pakke det (skal pakkes) og er pakket (er pakket). Det er rart at tage af sted på vandretur ,og så være 100% sikker på at man har husket alt man kunne huske (ja ja, så kan der mangle en tandbørste fordi den ikke kom på pakkelisten, men så husker man den måske næste gang).

Så download pakkelisten og plot dit eget udstyr ind. Så har du det bedste overblik, og pakkelisten har du også til de næste mange ture.

Hent hele pakkelisten (Excel) her...

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.