Forsiden

Friluftsliv

Grej & udstyr

Info & viden

Ture & Kurser

Magasin & Medier

Outsite

Vandreture

West Highland Way

Kort og lang tur - du vælger selv!

Lang tur
Den fulde vandrerute går nord for Glasgow (Milngavie) op til Fort William, og tager 8 dage. Vi sover i telt, men tillader os lidt luksus både halvvejs og til slut, hvor vi overnatter på hotel og hostel, så vi kan lade batterierne op.

Kort tur
Vi tilbyder også en kortere version på 4 dage, hvor vi alle starter sammen og vandre igennem én af de mest kendte nationalparker i Skotland, Loch Lomond. Her foregår overnatningerne i telt de første 3 dage, og så slutter vi af på Inn, hvor vi skåler farvel på ægte, skotsk manér.

Praktisk info

Mødested og -tidspunkt: Milngavie, 20/09 kl. 19:00
Afslutning: Fort William, lørdag d. 27/09 kl. ca. 18
Turleder: Heidi og Karina
Hvor langt skal vi vandre om dagen: Gennemsnit: 19,2 km., længste etape 24 km. Husk at disse distancer indeholder højdemeter, så etaperne kommer til at føles længere.
Overnatning: Telt & B&B
Dine rejseudgifter: Egne transportudgifter Skotland tur/retur. Transport til startsted for turen og retur fra slutsted. Evt. transport af bagage mellem overnatningsstederne. Du skal selv stå for mad/drikke.

Corona-garanti: Ved tilmelding betaler du det fulde beløb for turen, hvilket sikrer dig en plads. Men hvis der bliver frarådet ture til Skotland til september af Udenrigsministeriet, aflyser vi turen, og du får det fulde beløb retur.

Antal deltagere: 14

Bemærk: Du modtager før turen både råd til pakkeliste, kompendium og meget mere. Du kan altid kontakte Karina eller Heidi hvis du har spørgsmål til turen, udstyr eller andet. 

west highland way vandretur

Kort turbeskrivelse

Skotland er kendt af vandrer over hele verden. Deres vandrerute, West Highland Way, giver os en helt unik mulighed for at beundre den vilde og smukke skotske natur i løbet af dagen, for så at synke ned i en lænestol med en pint eller whiskey (eller begge) om aftenen, før vi kryber til køjs.
Den fulde vandrerute går fra nord for Glasgow (Milngavie) op til Fort William, og tager normalt 8 dage.
Der er en god infrastruktur langs West Highland Way. Dette giver mulighed for at vælge lige den kombination af overnatningsformer, der passer til dig og dit budget. Derfor vælger vi at tilbyde en kort og en lang tur.

Skotland-aften for deltagerne

Inden turafgang afholder vi allesammen et virtuelt møde, hvor vi lærer hinanden at kende, tager spørgsmål og fortæller meget mere om rute, planlægningen osv.

Dine udgifter

Herunder er et eksempel på udgifter:
- Fly tur/retur Skotland ca.. 1000 - 2000,- (afhængig af tidspunkt for bestilling og flyselskab - Book fly så tidligt som muligt, og HUSK AT TILFØJE BAGAGE)

- Transport Skotland ca. 700,-


vandretur med guide paa west highland way

Lån udstyr gratis

Outsite har en grejbank, hvor du gratis kan låne udstyr, når du er tilmeldt et kursus. Vi har Lowe Alpine rygsække (til begge køn), Jetboil gasbrændere, Liggeunderlag fra Sea To Summit, telte og meget mere. Eneste vi ikke udlåner er soveposer.

Kontakt turleder og lån udstyr!

Turlederne

Dine turledere er Heidi Edson og Karina Rauff, der er uddannet friluftsvejledere og erfarne i vandring, kano, vinterfjeld og generelt friluftsliv.
Læs mere om Heidi her...
Læs mere om Karina her... 

Praktisk Information

Start dato og tid 20-09-2020 10:00
Slut dato og tid 27-09-2020 18:00
Max Pladser 14
Registered 3
Tilgængelige pladser 11
Pris 2800,-
Lavet af Karina Rauff Meistrup
Kategorier Vandreture
Jetboil gasbrænder
Fjeld og Fritid
Sea To Summit
Friluftsland
Aclima
Pro-Outdoor
Nordisk Outdoor
B-Wild outdoorbutik
Teva vandresandaler
Eventyrsport
MSR Outdoorudstyr
SpejderGEAR
YETI soveposer og jakker
Friliv outdoorbutik
Sea To Summit frysetørret mad
Leave No Trace
EXPED liggeunderlag og rygsæk
Slagelse Camping og Outdoor Center

Follow Us