Sommervandretur for børn

Sommervandretur for børn

Sommervandretur med børn

Fulufjeldet Nationalpark er noget af de sydligste fjeldområder i Sverige. Her skal vi på vandreeventyr med vores børn fra syd til nord og undervejs opleve skoven, fos, fjeld, et af verdens ældste træer, Sveriges højeste vandfald og lære om samerne. Undervejs overnatter vi i telte og kan være heldige at opleve fantastiske dyr.

Dagsetaper og transport

Transportdage er (forslag):

- Tur: Lørdag den 08/07-22
- Retur: Lørdag den 14/07-22

Dagsetaperne er:

- Søn. 4 km.
- Man. 10 km.
- Tir. 10 km.
- Ons. 5 km.
- Tors. 5 km.
- Fre. 5 km.

De korte dagsetaper giver os mulighed for en overliggerdag (pausedag), hvis vejret skulle være dårligt, eller vi vil gå på opdagelse.

guidet vandretur island

Sikkerhed

Outsite har altid satellit-sendere med i fjeldet. Vi benytter Garmin InReach der har to-vejskommunikation. Det gør at vi 24 timer i døgnet, kan tilkalde helikopter, hvis andet ikke er muligt. Det gør også at vi kan sende SMS hjem (også selvom der ikke er noget galt), kan få dagens vejrudsigt og at folk hjemmefra kan følge vores tur direkte på et kort.

Lån udstyr

I kan låne det udstyr, I mangler gratis af Outsite. Når du tilmelder dig turen, kan du skrive til turleder.

vandretur island

Vandring med børn

Det er let at vandre med børn. De har meget bedre kondition end os voksne og kan gå meget længere uden pause. De skal dog liiiige ind i vandretempoet den første dag, hvor "skal vi ikke snart have pause" og "hvornår er vi der" er gentagne spørgsmål. Vær sikker på at de vandrer rigtig godt blot efter 1 dag.
Forældre skal slæbe på lidt mere (mad osv.) end på en solovandretur, men børn kan altså også bære noget. Et barn på 7 år kan slæbe følgende i fjeldet: liggeunderlag, sovepose, en kniv/pandelampe/diverse, en bamse, og lidt snacks er intet problem (det bliver bedre og bedre med alderen). De kan nok også slæbe dagens mad selv.

Du kan læse meget mere om børn og friluftsliv i vores gratis magasin. Fra udgave 11 og frem har vi en børnesektion om test af grej til børn, gode råd, vandreture med børn og meget mere. I kan læse dem her: https://issuu.com/outsite.org 

Pris:
Pris pr. person 1.000 kr.

Dine udgifter

Herunder er et eksempel på dine udgifter:

- Bil tur/retur Fulufjeldet ca. 1800 kr. (afhængig af model)
- Morgenmad (havregryn/Müsli), frokost (rugbrød/nudler) og aftensmad (frysetørret) ca.: 140 kr. pr. dag (for 1 voksen + 1 barn)
- Lidt lommepenge men det er ikke meget. Vi kan ikke bruge penge ude i fjeldet, så det er et billigt sommereventyr for familien

Praktisk Information

Start dato og tid 08-07-2023 12:00
Slut dato og tid 15-07-2023 13:00
Max Pladser 25
Registered 26
Tilgængelige pladser 0
Pris DKK1,000
Lavet af Christian Milbo
Kategorier Vandreture

Sorry, the event is now full and we could not accept more registration