Forsiden

Friluftsliv

Grej & udstyr

Info & viden

Ture & Kurser

Magasin & Medier

Outsite

Vandreture

Sommervandretur for børn

Turen er ændret fra Fulufjeldets Nationalpark til en familieuge men masser af underholdning, udeliv, bålhygge, aktiviteter, vandreture osv. Dette grundet Covid-19 og myndighedernes anbefalinger, som Outsite selvfølgelig følger. Vi får en fortræffelig tur.

Fulufjeldet Nationalpark er noget af de sydligste fjeld i Sverige. Her skal vi på vandreeventyr fra syd til nord, og undervejs opleve skoven, fos, fjeld, en af verdens ældste træer, Sveriges højeste vandfald og lærer om Samerne. Undervejs overnatter vi i telte og kan være heldige, at opleve fantastiske dyr.

Dagsetaper og transport

Transportdage er (forslag):

- Tur: Lørdag den 04/07-20
- Retur: Lørdag den 11/07-20

Dagsetaperne er:

- Søn. 4 km.
- Man. 10 km.
- Tir. 10 km.
- Ons. 5 km.
- Tors. 5 km.
- Fre. 5 km.

De korte dagsetaper giver os mulighed for en overliggerdag (pausedag), hvis vejret skulle være dårligt, eller vi vil gå på opdagelse.

guidet vandretur island

Sikkerhed

Outsite har altid satellit-sendere med i fjeldet. Vi benytter Garmin InReach der har to-vejskommunikation. Det gør at vi 24 timer i døgnet, kan tilkalde helikopter, hvis andet ikke er muligt. Det gør også at vi kan sende SMS hjem (også selvom der ikke er noget galt), kan få dagens vejrudsigt og at folk hjemmefra kan følge vores tur direkte på et kort.

Lån udstyr

I kan låne udstyr gratis af Outsite. Vi har soveposer til børn og alt andet udstyr til voksne. Når du tilmelder dig turen, kan du skrive hvad du mangler til turleder.

vandretur island

Vandring med børn

Det er let at vandrer med børn. De har meget bedre kondition ens os voksne, og kan gå meget længere uden pause. De skal dog liiiige ind i vandretempoet den første dag, hvor "skal vi ikke snart have pause" og "hvornår er vi der" er gentagne spørgsmål. Vær sikker på at de vandrer rigtig godt blot efter 1 dag.
Forældre skal slæbe på lidt mere (mad osv.) end en solovandretur, men børn kan altså også bære noget. Et barn på 7 år kan slæbe følgende i fjeldet: Liggeunderlag, sovepose, en kniv/pandelampe/diverse, en bamse, og lidt snacks er intet problem (det bliver bedre og bedre med alderen). De kan nok også slæbe dagens mad selv.

Du kan læse meget mere om børn og friluftsliv i vores gratis magasin. Fra udgave 11 og frem har vi en børnesektion om test af grej til børn, gode råd, vandreture med børn og meget mere. I kan læse dem her: https://issuu.com/outsite.org 

Pris:
0 kr. OutsiteX medlemmer. Medlemskab koster 999,- Læs mere om OutsiteX her...
1200 kr. Outsite+ medlemmer. Medlemskab koster 199,- Læs mere om Outsite+ her...
1500 kr. Ikke-medlemmer.

Dine udgifter

Herunder er et eksempel på dine udgifter udgifter:

- Bil tur/retur Fulufjeldet ca.1600,- (afhængig af model)
- Morgenmad (havdregryn/Müsli), frokost (rugbrød/nudler) og aftensmad (frysetørret) ca.: 140 kr. pr. dag (for 1 voksen + 1 barn)

Praktisk Information

Start dato og tid 05-07-2020 12:00
Slut dato og tid 10-07-2020 13:00
Max Pladser 10
Registered 7
Tilgængelige pladser 3
Pris 1200,-
Lavet af Christian Milbo
Kategorier Vandreture
Der kan ikke længere tilmeldes til dette arrangement
Jetboil gasbrænder
Fjeld og Fritid
Sea To Summit
Friluftsland
Aclima
Pro-Outdoor
Nordisk Outdoor
B-Wild outdoorbutik
Teva vandresandaler
Eventyrsport
MSR Outdoorudstyr
SpejderGEAR
YETI soveposer og jakker
Friliv outdoorbutik
Sea To Summit frysetørret mad
Leave No Trace
EXPED liggeunderlag og rygsæk
Slagelse Camping og Outdoor Center

Follow Us