Turleder Christian Milbo

TurlederChristianLang

Turleder Christian Milbo

Navn: Christian Milbo
Født: 1981
Vandreerfaring: Siden 2006
Ture som fjeldguide:
Abisko 2010
Ritsem 2011
Kebnekaise 2012
Ritsem (ekspedition) 2012
Kebnekaise 2014
Ritsem (ekspedition) 2014
Padjelanta 2017
Island 2019
Dovrefjell 2020
Anden vandreerfaring
Grønland
Tatra (Polen)
Masser af weekendture

Friluftsliv er mit fuldtidsjob, og jeg er chefredaktør på Outsite, hvor jeg står for de store fjeldture og undervisningsprogrammet. Jeg tester også en masse grej og skriver artikler om alt, der har med friluftsliv og outdoor at gøre. Kort sagt lever og ånder jeg for oplevelser i naturen og arbejder for at udbrede kendskabet til nordisk friluftsliv.

Mit eventyr i friluftlivet startede tidligt i 90’erne som spejder. Vandring og kano er mine store interesser i outdoorverdenen. Jeg har vandret i Danmark, Sverige, Grønland, Island og en vintertur i Norge samt flere vandreture i Polen (dagture). Kano har jeg padlet i Danmark (Isefjorden, Roskilde Fjord og Susåen) og i Sverige (Kalix Älven 110 km. fra Nikkaluokta til Lappeasuondo, Immeln, Raslången og mange andre steder).

Jeg var i 2012 og 2014 med på flere ekspeditioner for at lede efter den forsvundne dansker Joey Ravn, f'ørst i 2021 sammen med 5 andre fra Outsite.dk og siden i efteråret 2014 som ekspeditionsleder i et nyt forsøg på at lokalisere Joey. Når jeg er ude i naturen, nyder jeg hvert et skridt, og jeg knokler ikke for at nå fra A til B. Jeg tager altid billeder og film fra mine ture, men når jeg er guide, er min prioritet dig og din turoplevelse.

Jeg har arbejdet i mediebranchen i mange år. Jeg var 5 år i DR, hvor jeg havde med web og TV at gøre som producer, fotograf og meget mere. Jeg har også arbejdet med radio og en ungdoms TV-station. I dag er jeg chefredaktør på Magasinet Outsite, der er vores gratis magasin. Jeg filmer en masse og står bl.a også for Outsites videokanal på Youtube

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.