Qalo vielsesring til friluftsmennesker

Vielsesring til friluftsliv - Qalo

Er du også lidt øm over din forlovelsesring eller vielsesring, når du er på eventyr? Nu er der en løsning, og den er helt sikkert meget (Meget!) billigere end din første. Qalo ringene er lavet til at kunne holde til friluftsliv, så kan du roligt tage den på, når du er ude i naturen med eller uden din udkårne. I anledningen af Valentinsdag har vi fundet disse anderledes ringe.

ringe til friluftsmennesker

Ned på knæ igen

Har du været på tur med ham eller hende den søde guide fra Outsite og kigget langt efter om der skulle være en ring på hånden? Måske har der været en lille lys ring, der hvor den rigtige har siddet? Måske du bare skulle prøve at bage lidt på personen og se hvad der sker?

Nu er det blevet lidt lettere at bekende forhold på vandreturene. Qalo ringene til friluftsliv og outdoor er lavet til at kunne holde, men dog gå i stykker før fingeren bliver revet af. Sidstnævnte er smart til folk der klatrer eller vandre farlige steder, hvor der er chance for at styrte ned.

Det er også smart med en ring, der lettere og billigere, kan erstattes hvis uheldet skulle være ude. Til ca. 280 kr. kan du få et sæt og så kan I begge have en ring på, når I er ude at nyde friluftslivet sammen.

Det giver måske også muligheden for at fri påny. Denne gang måske i teltet, shelteren eller i køjen?

En lille anmeldelse og kig på Qalo rings

Vi har ikke fundet ringene herhjemme, men måske en romantisk outdoorbutik tager dem hjem?

Hvad siger du? Er det for poppet, romantisk, dumt, smart?

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.