App Skånetrafiken

Skal du over og vandre, sejle i kano eller andet i Sydsverige, er det her appen til dig. Fint menusystem guider dig rundt og trods af at appen kan rigtig meget, er det aldrig uoverskueligt. 

skaanetrafiken app

App til Skånetrafiken

Gratis
iOS 11.0, eller nyere til iPhone eller iPad 67,7 mb.
Android 5.0 eller nyere 
Videoanmeldelse af app'en findes længere nede i artiklen.

Journey planner
Find din rejse fra og til samt afrejse- eller ankomsttidspunkt. Hvilke transportmuligheder vil du benytte og tilføj en rabatordning, hvis du har en.

Timetables
Gem dine egne køreplaner herinde.

skaanetrafiken1

Departures
Find dit stoppested/adresse/station og se alle tider.

Tickets
Tilføj dit telefonnummer og få en aktiveringskode. Så kan du købe billetter direkte fra appen og vise billetten i bus/toget. Køb via kreditkort.

Dommen
Ja jeg prøvede jo at snyde appen.. men det lykkedes sgu ikke. Man kunne søge på engelsk (Copenhagen), og den fandt selv stationer i København.

Men men men, en GPS til bilen kan jo ikke finde Bökestad, så det kan appen vel heller ikke?

Jo! Den finder en adresse forholdsvis tæt på, hvor du så selv lige skal gå resten af vejen. Selvfølgelig vises det hele på et kort, så du kan navigere direkte derhen. Den finder endda din position via GPS. Haha, så kan den sikkert ikke finde ud af at registrere mit danske telefonnummer? Jo! Intet problem, du modtager hurtigt en aktiveringskode. Faktisk så hurtigt, at du stadig er på menuen og kan indtaste koden med det samme..

Videoanmeldelse af app'en:

Den får ***** ud af ***** stjerner. En bedre rejseapp kan nok ikke laves. Det skulle da lige være, fordi man kunne bestille mad direkte fra den og få leveret på dit sæde.. En fantastisk fed og let app, der er et must, hvis du skal rejse med det offentlige i Sydsverige.

Hent app'en i Google Play eller i App store. 

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.