App Nationalpark Skjoldungelandet - Skjoldungestien

Fedt! En app til en vandrerute! Det kan kun blive godt. Når du åbner appen starter den direkte på kortet, hvor du også kan se din egen position. Der er en masse ikoner og piktogrammer som du kan klikke på og få information om parkeringsforhold, seværdigheder, WC , mad og overnatning (shelters/teltpladser). Det tegner rigtig godt, men...

skjoldungestien app

App til Skjoldungestien

Nationalpark Skjoldungelandet
Kompatibel med: iOS 13.0, iPhone og iPad
Kompatibel med: Android 7.0 
Videoanmeldelse længere nede i artiklen.

Funktioner
Du kan let navigere i den lille menu og komme hurtigt ud i krogene af appen. Menuen er fint opbygget og overskuelig for brugeren.

Sti
Se de 40 km. Skjoldungestier. Ikoner med seværdigheder, WC osv. indtegnet. Desværre der det ikke muligt at fjerne ikonerne, og de dækker for selve ruten, så det kan være svært at navigere efter.

skjoldunge2

Søg
Fin funktion, hvor du kan søge alt fra toilet til mad og museer. Du kan søge i appens seværdigheder, du skal derfor ikke bruge mobilsignal.

Info
Her får du en kort historie om Skjoldungestierne og området. Du kan også se signaturforklaring.

Dommen
Med de få funktioner har appen allerede bidt over for meget. Jeg testede appen på Skjoldungestien og den var stort set umulig at navigere efter mange steder. Den er dog rigtig fin til at se seværdigheder undervejs og finde toiletter. Der kunne godt være flere madsteder og især vandposter savner man. Der mangler også en del shelters og man kunne godt nævne, at Bidstrupskoven har fri teltning

Se videoanmeldelsen:

skjoldunge1  skjoldunge3 
Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.