Geocaching app

Geocaching app

Pris Gratis/3 måneder 65 kr. 1 år 199 kr.
IOS 6,1 eller nyere. iPhone, iPad, iPod
Android 4,0 eller nyere.
Windows Phone 7,5 eller nyere.

År 2014
Størrelse 12 MB
Videoanmeldelse af appen findes længere nede i artiklen

Geocaching er rigtig sjovt, både for børn og voksne. Skal vandreturen krydres med lidt skattejagt, er denne app den perfekte underholdning - også om vinteren. 

Geocaching app
Endelig en app til både iPhone, Android OG Windows Phone. Gratisversionen er meget fin. Umiddelbare eneste forskel er at du ved at betale, kan se læse om geocaches længere væk fra din position - du kan se alle, bare ikke gå ind og læse om dem. En anmeldelse mener da også at det er optrækkeri at betale for den, da stort set intet ændres.

 

Intuitiv
Du kan vælge "Veje", "Satellit" og "Hybrid" som kort og på kortet kan du se geocaches. Du kan klikke på de mange geocaches og læse om dem, se sværhedsgrad, terræn samt hints, billeder osv. Den er ikke svær at navigere rundt i.

geocaching

Geocaches
Selv de steder, længst ude på landet, er der masser af kommentarer og info. Det er meget populært at geocache - og med god grund. Det er spændende at finde dem og de findes i alverdens afstøbninger og størrelser. Der er rigtig god info om hver enkel og du kan sikkert få et hint til hvordan du finder den.
Der er altid en logbog, så husk at tage en pen med, så du kan skrive i den. Nogle har små gaver og du kan bytte med din egen gave.

hvordan-geocacher-man

Søg
Her kan du søge i nærheden eller søge på bynavn osv.

Log
Du kan logge dine fund og dele dem med andre.

geocaching-i-danmark 

Dommen
Geocaching appen er fin, men appen har lidt bugs, der irretere og man må lukke den ned og åbne den igen tit. Den er dog rigtig god underholdning i mange mange timer og den kan bruges i hele verden. Hent den til alle platforme her...

Videoanmeldelse af appen

Den får *** ud af ***** stjerner. Fin i gratis version men jeg kan ikke se hvorfor den høje pris for den betalte og slet ikke for en app der crascher så meget.

Chefredaktør
Jeg er passioneret vandrer og grejnørd. Jeg skriver om vandring og friluftsliv, med mine egne ord og egne øjne. Jeg er til nordisk friluftsliv og elsker at vandre i Danmark, på Skåneleden og i fjeldene i Lapland.